tirsdag 7. juni 2016

Actionfigur og flaskepost - Jeg elsker livet i fjæra!


Ruffen og jeg koser oss veldig når vi rusler i fjæra. Det er alltid så mye for sansene å ta inn. Og det er alltid skiftende og i bevegelse, samtidig som det gir en god ro..

Det er også mye spennende plante og dyreliv som holder til der.

Det er sjeldent jeg kommer hjem uten en stein eller noen skjell i lomma. En fin liten rekved bit har havnet i vinduskarmen, og et båt vrak i bukten rett ved her vi bor, har blitt fotografert her ifra til evigheten omtrent...

Men de to siste dagene har det dukket opp noen litt artige ting også!
I går fant vi en liten gjenglemt actionfigur på stranden. Det ble plutselig action på den fyren, for å si det sånn..Ups....

 Jeg hadde egentlig flere ideer, men så kom det noen "normale" folk, så jeg pingla ut og ruslet hjem igjen, når vi ikke hadde stranden for oss selv lenger. Vi tok turen tilbake i dag, men da var den lille helten borte, forhåpentlig vis gjenforent med sin eier!

Det lå litt søppel på stranden så jeg begynte å samle litt, og Ruffen "hjalp" ivrig til. Etter hver satt jeg meg ned og lot han få springe litt i vankanten, og plutselig kom han kjempe stolt, imot meg med noe i munnen. Han hadde funnet en flaskepost.
Tenkte først at det nok var en helt vanlig flaskepost, noen barn kanskje som hadde skrevet litt om hvem de er, og at de ønsket kontakt med den som fant flasken. Det var like før jeg lot den ligge bare, men så tok nysgjerrigheten over. Og det var som dere ser, langt ifra en typisk "vanlig" flaskepost! Perfekt for en nysgjerrig hippie som meg!
Jeg elsker livet i fjæra!!!

Lurer på hvem Gabriel er...?2 kommentarer:

 1. amazing life Sandra. I can imagine living next to the shore. very beautifully explained. very much liked the images of the lost warrior. and mail bottle is quite interesting.
  We very much look forward to spend some quality time with you on those shore, meditating and clicking pictures together.
  regards
  ashish

  SvarSlett
  Svar
  1. Thank you so much for your nice comment Ashish. I'm looking very much forward to spend quality time with you guys, and show you the beautiful places around here!
   Regards
   Sandra

   Slett