søndag 10. mai 2015

Hvor er kjærligheten?


Har du noen gang lurt på hvor kjærligheten er?

Har du hatt en følelse av at kjærligheten er lang borte, noe fjert, utenfor rekkevidde..?

Da har jeg lyst til å ta deg med på en liten reise.

Men først kan vi forberede oss litt.

Trekk pusten dypt, og pust ut igjen, helt ut.
Trekk pusten dypt en gang til og hold pusten litt. Når du puster ut igjen, gjør det sakte og kjenn etter hvordan brystkassa og kroppen synker litt sammen og skuldrene kommer litt lengre ned.
Om du føler at dette er behagelig, kan du gjøre dette noen ganger.

Snart skal jeg be deg om å lukke øynene. Men først kan du tenke på noen du er glad i. Det spiller ingen rolle hvem det er, kjæreste, ektefelle, forelder, barn, venn (2 eller 4 beint) det er helt opp til deg. Så kan du kjenne etter hvordan det føles, hvordan kjennes det i brystkassen din akkurat nå? Kjenn godt etter, lukk øynene dine og vær der i den gode følelsen så lenge du vil. 
Var ikke det godt? :) Det er ikke mange cm  fra hode som spør og ned til hjertet som føler. Så langt unna er kjærligheten. Det er en kort reise til noe som kan virke langt unna. Kjenn etter og du er der. Uansett hvor du er, uansett hva som skjer rundt deg, om du står på hode.. Noen cm og du ER der.

Det er fint å oppleve gjensidig kjærlighet, men uansett hvordan vi snur og vender på det, det er kun vår egen opplevelse av kjærlighet vi kan kjenne på. Er den der, er den hel. Den blir ikke verken mer eller mindre av noen annen.

Den som elsker er aldri uten kjærlighetHvis noen lurer på hvordan dette påvirker oss, hør hva Deepak Chopra sier ca 5,25 min ut i denne  videoen.

Deepak Chopra How to create a new self 3.mov

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar