fredag 6. september 2013

Så ubeskrivelig takknemlig!


Det blir en del fokus på missnøye i disse valgkamp tider. Missforstå meg rett, det er alltid potensial for forbedring! Det er fint at vi lar oss engasjere og provosere! Bevegelse er nødvendig for å skape forandring!
Jeg er takknemlig for at jeg bor i et demokratisk land, så jeg har brukt min stemmerett. Om jeg har valgt riktig, tja ikke godt å si… Nå har jeg i hvert fall tatt et valg og føler for å "fade" ut politikk og pompøse løfter en liten stund, og snu fokus over på noe annet. Som takknemlighet, det er godt å kjenne på!

For min del har denne våren og sommeren vært helt fantastisk! Jeg har stort sett holdt meg i Østfold, og med det været vi har hatt her i sommer, kan jeg ikke kalle Østfold for noe annet enn et ferie paradis! Så mye herlig natur, ”rett rundt hjørnet”! :)
Jeg er så ubeskrivelig takknemlig for at jeg bor i et så vakkert land, og for at vi har fri tilgang på store mengder natur. Og på toppen av det hele, er det stort sett så fredlig og trygt og så lite nød, at flertallet har mulighet til å nyte det om vi vil.
FY FLATE SÅ HELDIGE VI ER!!!  
Vi måtte vente litt på våren i år, men den var verdt å vente på...
Det ble grønt, VELDIG grønt... 

Skogen ved Soli Brug Sarpsborg


...og himmelen malte vannet blått!
Ågårdselven ved Soli Brug


 Det er herlig å rusle i strandkanten...
...eller plaske rundt! :) 
 Forunderlig fjellformasjoner..

Vesterøy Hvaler Sommerkveld i solveggen...

Ocean Hope, Storesand Hvaler


 Inne i Ocean Hope...


 Kveldstur langs kyststien..

Kirkøy Hvaler

Kveldsstemning... 


 Solnedgang over Halden...

Utsikt fra Fredriksten Festning


Sommernatt... 

Tistedal HaldenDette er bare en liten del av de mange flotte turområdene som finnes her!
For de som vil vite hva Østfold har å by på, eller lese om Ocean Hope prosjektet, er det bare å ta en titt på linkene!Ocean HopeIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar